1963

NAIXEMENT

L’empresa Freixer va ser fundada el 1963 per en Josep i la Clàudia, aleshores una botiga a Torelló dedicada a la venda de roba per home, dona i nen. Sempre amb l’afany d’oferir les millors marques amb una gran qualitat.

1981

NOU IMPULS

El 1981, en Xavier, fill d’en Josep i la Clàudia, i després de cursar els seus estudis i al mateix temps l’aprenentatge de l’ofici a Barcelona al costat dels grans professionals del món del tèxtil i de l’escaparatisme, s’integra a l’empresa donant un nou impuls al negoci, reconvertint la primera botiga en un espai multimarca especialitzat en l’alta qualitat dels productes.

1985

CAMÍ A VIC

El 1985 la família Freixer obre la primera botiga a Vic d’home, botiga molt innovadora en decoració en aquell moment. Després de viatjar a les principals capitals de la moda i cercant les últimes tendències, aquesta botiga esdevé des de aleshores, en un referent. El compromís sempre ha estat oferir als seus clients les col·leccions de nous dissenyadors, assessorant i donant un servei personalitzat.

Actualitat

 
 
 
 
 

5 BOTIGUES

La tenacitat de tots aquests anys ha valgut la pena. Freixer compta en l’actualitat amb cinc botigues, quatre a Vic ubicades totes al centre de la ciutat i una a Torelló. Cada botiga està pensada per a cobrir les diferents necessitats dels seus clients. En aquest sentit Freixer Home i Freixer Dona compten amb primeres marques a escala internacional de gran prestigi. Per altra banda la botiga Xavier Freixer està dedicada a un client cool que busca una moda més alternativa. I per últim Denim Rags, noi/noia, especialitzada en jeans i pensada per al públic més jove.

En tots aquests anys, amb l’incorporació de l’Assumpta i les filles Estefania i Clàudia, i conjuntament amb l’equip de professionals que els acompanya, han contribuït en que aquesta empresa continuï l’estela dels seus fundadors, vestir als seus clients amb distinció i elegància.